2012. február 21., kedd

Haldorádó Finom Pontypellet -Tenger Kincse - Jelenlegi ára: 1 Ft

Haldorádó Finom Pontypellet
Tenger Kincse
A Haldorádó Finom Pontypellet megalkotása során egyértelműen az volt a cél, hogy főként a finom fenekező és a feederbotos horgászat során eredményesen használható pellet csalit hozzunk létre. Alapvető elvárás volt, hogy olyan rugalmas pelletről legyen szó, amely horogra is tűzhető és a lendületes dobásokat jól bírja. Ezzel rendkívüli módon leegyszerűsítjük a használatát. Tudjuk jól, hogy nagyon sok cég gyárt kiemelkedően jó és fogós puha pelletet, de ezek többsége csak szárítás után használható, amelyet nem mindig sikerül jól végrehajtani, vagy egyszerűen nincs rá idő. A Haldorádó Finom Pontypellet nem igényel különleges eljárást, a dobozból kivéve egyszerűen horogra tűzhető és már dobható is! Arra azonban mindig ügyelni kell, hogy az aromazáró fedél rajta maradjon a dobozon, így nem csökken erős, intenzív aromája és nem szárad ki. A csali átmérője 8 mm, hossza 10-11 mm. Tehát egy hengeres formájú ideális méretű finom horgászatot biztosító halcsemege. Fogósságának titka összetevőiben rejlik. Rendkívül kalóriadús, válogatott, kiváló minőségű összetevőket tartalmaz. Magas fehérjetartalom, élénk színek, apró növényi magvak jellemzik. Az apró szemek igazi kalóriabombák, amelyek magasabb kalóriatartalommal és csáberővel bírnak, mint egy szem átlagos 20 mm-es bojli. Ezt a halak ösztönösen megérzik és még termetes egyedek is gyanútlanul szippantják fel a csábító falatkát.
5 bevált módon kínálhatjuk fel a halaknak a pelletet:
1. horogra tűzve
2. szilikon hajszálelőkén felkínálva
3. szilikon karikába fűzve
4. fonott hajszálelőkén felkínálva
5. etetőanyagba keverve.
Akció tartalma 20 db meghirdetett haldorádó pellet simitózáras kiszerelésben!
 Több termék egyidejű postázására egy csomagban van lehetőség, ezzel jelentős postaköltség takarítható meg!
AZ UTALÁSRA 1 HÉT ÁLL RENDELKEZÉSRE! AMENNYIBEN A VEVŐEZEN IDŐN BELÜL NEM FIZET, A TERMÉKET ÚJRA MEGHIRDETEM, A VEVŐT PEDIG A TOVÁBBI AUKCIÓIMBÓL VÉGLEGESEN KIZÁROM. A LICIT UTÁN A VATERA AUTOMATIKUS E-MAILT KÜLD, AMIRE MINDENKITŐL VÁROM A VÁLASZT.
KAPCSOLATFELVÉTEL LEHETŐLEG E-MAILBEN. TELEFONON NE KERESSENEK, MERT FEJBŐL SEM A SZÁMLASZÁMOMAT SEM A POSTAKÖLTSÉGET NEM TUDOM.
Kizárólag postai úton való értékesítésre van lehetőség előre utalás után!
25. 000 Ft egyidejű vásárlás felett átvállalom  a teljes postaköltséget!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-27 12:57
. Haldorádó Finom Pontypellet -Tenger Kincse - Jelenlegi ára: 1 Ft