2012. február 28., kedd

Alexandra Ripley Sötét arany - Jelenlegi ára: 800 Ft

„ Férje szavai csak lassan hatoltak el a tudatáig. Kinyitotta a szemét. Nate arca nagyon közel volt. Chess elmosolyodott. Szerette, ha ez a férfi ilyen közel van hozzá.
– Ölelj át, édesem és szoríts jó erősen. Nem fog sokáig tartani.
Chess engedelmeskedett. Érezte, ahogy feltűrik a hálóingét, aztán a férfitest súlyát a testén, akkor a forró, szúró fájdalmat – és felsikoltott.
– Csss, drágám, csss. Kész is. Van férjed. És most aludj. ”
Ennyi.
Szinte hallani véljük a rendezői utasítást a következő beállításra, melyhez a szereplők új kosztümöt öltenek. Csakhogy ez nem film, hanem egy nagy regény látványosan leegyszerűsített epizódja, lényegre szorítkozó dialógussal. Alexandra Ripley éppen azt mutatja meg a múlt század végének Amerikájáról, ami hiányzik a világ, de főleg Európa Amerika-élményéből. Az Elfújta a szél folytatásának, a Scarlettnek az írója ezúttal is a kulcsot kínálja a szédületes tempót diktáló Amerika magánéletének megértéséhez. Kulcsot a korhoz, amelyben Edison mikrofont, fonográfot és izzólámpát ajándékoz a világnak, felépítik az első felhőkarcolót és lelövik a 20. elnököt – hogy csak a történelem főbb eseményeit jelezzük.
Ha van kedve és egy kis ideje nézzen be hozzánk! Nagyon sok érdekes könyvel  találkozhat elérhető áron! 6000 ft felet a posta költséget  mi álljuk!! Szeméjes átvétel esetében mi Viszük a könyvet otthonába Budapesten.
Személyes átadás , XIV Ker Stadiontol 2 percre. A postázásnál a postaköltség a vevőt terheli. Átutalás után 48 órán belül küldjük a kiválasztott könyvet (könyveket).
Licitálás, vásárlás előtt ezeket, kérjük figyelembe venni.
Köszönjük hogy benézet hozzánk.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2012-02-28 09:18
. Alexandra Ripley Sötét arany - Jelenlegi ára: 800 Ft